4 Aralık 2013 Çarşamba

Tektekçi 2. Yaşında !


 


Gece hayatının nev-i şahsına münhasır ismi Tektekçi, 19 Kasım Salı günü ikinci yılı şerefine özel bir kutlama düzenledi. Tektekçi ailesi, doğum gününde dostlarıyla rengarenk ve eğlenceli bir gece geçirirken, Tektekçi Beyoğlu’nda adeta bir karnaval ortamı yaşandı. Kutlamada, Can Saban ve Ali Rıza Şahenk’in hazırladığı, merakla beklenen Tektekçi jingle’ı da ilk kez görücüye çıktı.

 
Yüzlerce kokteyl shot tarifi, farklı sunumları ve sürekli yenilik arayışıyla eğlencenin çizgisini değiştiren Tektekçi, 19 Kasım Salı günü ikinci yılını, karnaval havasında bir partiyle kutladı. Tektekçi’nin en sevilen DJ’lerinden Murat Beşer, Şener Çetin, Samet Akpınar, Yaniv Yohay, Barış Alazraki, Umut Aydın, Mürsel Aslan, Nadir Duman ve Güven Orman’ın performanslarıyla hareketlenen gece, 2013’ün son günlerine damgasını vurdu. Can Saban ve Ali Rıza Şahenk’in Tektekçi için özel olarak hazırladığı, merakla beklenen jingle ise gecenin sürprizlerinden oldu.

 Kısa süre önce Beyoğlu’nda aynı sokakta üçüncü barını açan Tektekçi’nin ikinci yaşı, renkli bir sokak partisi havasında kutlandı. Tektekçi dostları sokağa kurulan dilek ağacına Tektekçi renklerinde dileklerini asarken, üzerinde aynı anda 600 shot servis edilen shot pastası da büyük ilgi gördü. Parti girişine kurulan Presstagram cihazı sayesinde katılımcılar kendi çektikleri ve Instagram’da paylaştıkları fotoğrafları basarak geceyi ölümsüzleştirdi. Herkesin keyifle shot’layıp dans ettiği partide Tektekçi, dostlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Menüsündeki yüzlerce shot’ı ve herkesi şaşırtan ilginç sunumlarıyla eğlencede kendi tarzını yaratan Tektekçi, 2. yaş gününde de dostlarını shot’a ve eğlenceye doyurdu.
 
Partiye katılan Azra Akın, Can Bonomo, Oben Budak, Erdem Yener gibi isimler, geç saatlere kadar gecenin tadını çıkardı.
 
Erim Özşen-Oben Budak-Erdem Yener-Tektekçi Kurucu Ortağı Berti Palambo

Can Bonomo



 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder