Tadında Anadolu çocukluk yıllarımızın unutulmaz hatıralarını canlandırıyor. ‘Yerli Malı Haftası’na özel tatlar ve ikramlarla gelenekleri günümüze taşıyan Tadında Anadolu, bizlere paylaşmanın mutluluğunu ve toprağımızın bereketini hatırlatıyor.
Anadolu’nun dört bir
yanından unutulmaya yüz tutmuş özgün tarifleri ve değişik tatları derleyerek günümüze
taşıyan Tadında Anadolu, gelenekleri yaşatma misyonunu ‘Yerli Malı Haftası’nı
kutlayarak sürdürüyor. ‘Yerli Malı Haftası’na özel hazırlanan nostaljik tatlarla
çocukluk yıllarımızın sıcaklığına gidecek; minik keselerdeki kuruyemiş ikramı ile
paylaşmanın mutluluğunu, raflarda yerini alacak taze meyveler ile toprağımızın
bereketini hatırlayacağız.
Yerli Malı Haftası her yıl
12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanıyor. Tadında Anadolu, unutulmaz
hatıraları canlandırıyor; kendi çocuklarına geleneklerin büyülü dünyasını
tanıtmak isteyenleri ve özgün lezzetlerden asla vazgeçemeyenleri bekliyor. Tadında
Anadolu restoranlarında, Anadolu’nın
yöresel yemeklerini tadabilmenin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir
yanından getirilen 500’e yakın yerel lezzete ulaşmak da mümkün. Tadında Anadolu
Ankara Esenboğa ve İstanbul
Atatürk Havalimanı ile Bursa ve Yenikapı İDO Hızlı Feribot iskelelerinde.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder